به گزارش اگزیم نیوز، مصطفی رجبی مشهدی روز چهارشنبه در خصوص وضعیت تامین برق برای تابستان آینده، ادامه داد: پیشبینی شده تابستان آینده از گرمترین تابستانها باشد و هر میزان دمای هوا افزایش یابد میزان مصرف برق هم بیشتر میشود براین اساس سناریوهای متعددی برای تابستان آینده تدارک دیده شده تا بتوان تابستانی با برق پایدار داشته باشیم.
سخنگوی صنعت برق خاطرنشان کرد: این برنامه شامل ۱۸۰ اقدام عملیاتی است که بخشی شامل افزایش ظرفیت نیروگاههای جدید و بخشی هم ناشی از همکاری خوب مردم خواهد بود.
رجبی مشهدی گفت: در بخش افزایش ظرفیت برنامه توسعه نیروگاههای حرارتی شامل گازی و سیکل ترکیبی است و علاوه بر آن نیز نیروگاههای تجدیدپذیر در دستور کار قرار گرفته که ۹۰۰ مگاوات نیروگاههای مرسوم و آنهایی که قرارداد با وزارت نیرو دارند، میشود.
وی ادامه داد: چهار هزار و ۵۰۰ مگاوات هم ظرفیت جدید وارد شبکه برق خواهد شد.
مدیرعامل شرکت توانیر از تلاش برای افزایش تولید قابلملاحظه برای تابستان سال آینده خبر داد و خاطرنشان کرد: علاوه بر آن در حوزه شبکه انتقال و فوق توزیع ۷۷ پروژه تعریف شده است، برای مناطقی است که ضعفهایی به لحاظ انتقال و توزیع داشتهاند؛ بهبود شبکه توسعه در دستور کار است که روند پیشرفت پروژه مناسب است.
رجبی مشهدی افزود: برنامه مفصلی از جمله در بخش خانگی دیده شده است که در سال گذشته در دستور کار بوده و شامل مشارکت ۴۰ درصدی مشترکان در مدیریت مصرف بوده است.
وی ابراز امیدواری کرد: این برنامه توسعه یافته و در بخشهای مختلف از جمله تجاری و کشاورزی هم صرفهجویی صورت گیرد تا بتوان برق مطمئن را برای تابستان تامین کرد.
سخنگوی صنعت برق ادامه داد: برای بخش صنعت هم براساس قانون مانعزدایی از تولید تاکنون ۸۷۰ مگاوات به ظرفیت تولید کشور اضافه شده و همچنین تکلیف شده که ۱۰ هزار مگاوات احداث شود و تا تابستان سال آینده پیشبینی این است که یک هزار و ۷۰۰ مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شود.
رجبی مشهدی گفت: به طور قطع با تولید این نیروگاهها فشار از شبکه سراسری کاسته خواهد شد.
وی درباره برنامه افزایش تعرفه برای سال آینده هم خاطرنشان کرد: افزایش تعرفه در دستور کار نیست و تعرفه مشترکانی که زیر الگو مصرف دارند تفاوت چندانی در تعرفه نخواهد داشت و بر اساس تعرفههای یارانهای خواهد بود.
مدیرعامل توانیر افزود: مشترکانی که بیش از الگو مصرف دارند قبوض افزایشی خواهند داشت. البته امید است با طرحهای تشویقی مشارکت بیشتر مردم را شاهد باشیم و صرفهجویی منجر به این شود که برق در بخشهای مولد کشور به مصرف برسد.
رجبی مشهدی درباره میزان صرفهجویی از مسیر اعمال پاداش ادامه داد: ۲۰۰ مگاوات کاهش مصرف در تابستان در بخش خانگی داشتیم و قطعاً این برنامهها توسعه پیدا خواهد کرد.
نظر شما